tiistai 23. huhtikuuta 2013

Princess Luna


 Lunalla on harjapehko niin villiintynyt, että ponia tuskin näkyy sen takaa. Oli kamala työ ja tuska saada symboli näkyviin... :D


Ponin nimi: Luna
 Julkaisuvuosi: 2012-2013?
Sarja: ?
Kavion merkinnät: C-029A My Little Pony  Hasbro SA Made In China
Ikä: Aikuinen
Rotu: Alicorn
Sukupuoli: Tamma
Liittynyt laumaan: Maaliskuu 2013
Kunto saapuessa: Mint
Kunto nyt: sama
Tehdyt toimenpiteet: harjan ja hännän harjaus ja (epäonnistunut) kiharrus
Syöpää/neonspottia: ei
Kustomoitu: ei
Harjan (otsasta alkaen)/hännän väri: sininen, violetti, pinkki, sininen + tumman sinistä tinseliä/samat ilman tinseliä
Kehon väri: liila
Silmien väri:  turkoosi
Symbolit: kappale tummanliilaa yötaivasta, valkea kuunsirppi ja kolme tähteä
Tarvikkeet:  Oranssi kruunu, oranssi, vihreä ja pinkki hiuspinni, liila harja
Muuta:  Ponin ostopaketissa luki jotain Crystal Empirestä, mikä ilmeisesti antaa Hasbrolle oikeutuksen tehdä Lunalle näin susirumat varusteet. Celestian korut sentään olivat sarjauskolliset ja varsin sievät.
 

Mietteitä ponista: Mitä sarjaan tulee, Luna on ehdottomasti suosikkiprinsessani. Se on kuninkaallisista ainoa, jossa on syvyyttä, surullisuutta, traagisuutta ja toisaalta henkistä kasvua. Cadence ja Celestia ovat mielestäni hieman liian täydellisiä ollakseen uskottavia. Ne ovat ehkä jotenkin lähempänä kristinuskon erehtymätöntä jumalkäsitystä, kun taas Luna muistuttaa enemmän pakanauskontojen jumalatarta, ei ehkä täydellisen hyvä, mutta ainakin kiinnostava.

Luna on sarjassa tummansininen, ponina taas liila. Se on minusta hirveän harmi; kun vihdoin saatiin valkoinen Celestia-figuuri, niin Luna halutaan yhä vääntää pastellisemmaksi, kuin se oikeasti on. Lelu-Luna on enemmän Celestian kaltainen, pastellinen ja täydellinen, kuin esikuvansa sarjassa. Lunan särmää on selvästi haluttu pehmentää. Hyvin harmillista.

Ja mitä minun siis pitikään oikeastaan sanoa, no ehkä se, että kaikesta huolimatta Luna on todella söötti poni ja olen iloinen, että sain haalittua sen kokoelmaani. x)

2 kommenttia:

 1. Tulipa mieleen tosta, kun harmittelit Luna-lelun vaaleaa sävyä verrattuna sarjaan, että Hasbro on mennyt vielä pidemmälle:

  http://www.hasbro.com/common/productimages/en_US/89e110c250569047f5c9021aa9d90e8a/8ACA4F3E50569047F525B0BCD27C56A3.jpg

  Meillä on kohta valkoinen Luna. No tossa ymmärrän sen, ettei tummasta ponista tussit erottuisi kovin hyvin, mutta oliko sitten pakko valita juuri se G4:n tummin poni??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No johan on! Itse en edes ymmärrä, miksi lapsia pitää oikein rohkaista piirtelemään tusseilla leluihinsa. o_O

   Poista