lauantai 20. huhtikuuta 2013

Princess Celestia
Ponin nimi: Celestia
Julkaisuvuosi: 2012-2013?
Sarja: ?
Kavion merkinnät: My Little Pony C-029A Hasbro SA Made In China © 2011 Hasbro
Ikä: Aikuinen
Rotu: Alicorn, suomentuisiko tämä sitten että "siivekäs yksisarvinen"? :D
Sukupuoli: Tamma
Liittynyt laumaan: Maaliskuu 2013
Kunto saapuessa: Mint
Kunto nyt: sama
Tehdyt toimenpiteet: harjan ja hännän harjaus ja kiharrus
Syöpää/neonspottia: ei
Kustomoitu: ei
Harjan (otsasta alkaen)/hännän väri: turkoosi, violetti, tummansinistä tinseliä/samat ilman tinseliä
Kehon väri: valkoinen
Silmien väri: liila
Symbolit: keltainen aurinko, jossa kultainen kimalteleva sädekehä
Tarvikkeet: Keltainen kruunu ja kaulakoru, turkoosi harja
Muuta: Mietteitä ponista: Celestia on lelunakin Trollestia, sillä jouduin palauttamaan ostamani ponin peräti kahdesti - vasta kolmannella kerralla sain virheettömän yksilön. Näin ei ole tapahtunut vielä koskaan aiemmin, vaikka olen monet ponit ostanut uutenakin.

Mitäpä muuta? Olen jo pitkään haaveillut nimenomaan valkeasta Celestiasta. Jostain käsittämättömästä syystä Hasbro on suoltanut Celestiasta vaaleanpunaisen figuurin toisensa perään, yökötttävää! Päätin heti, että vaaleanpunaista Molestiaa en hyllyyni halua. Tämä valkea versio on onneksi aika uskollinen sarjalle. Prinsessojen kaviosuojat on jätetty maalaamatta, en osaa arvaillakaan, miksi. Toisaalta se ei häiritse minua, sillä olen päättänyt pitää Celestiaa kaapissani ilman korujaan, ja ilman koruja yksinään keltaisina helottavat kaviosuojat näyttäisivätkin tyhmiltä. En myöskään ymmärrä, miksi prinsessojen harjaan - ja vain harjaan, ei häntään - on pitänyt tunkea rumaa tummansinistä tinseliä. Pikkuvikoja lukuunottamatta Celestia on kuitenkin nätti kopunen.

Kokoelmastani puuttuu enää Twilight Sparkle -alicorn, ja sitten minulla on kaikista prinsessoista ainakin joku versio. Kuten Fluttershy sanoisi, yey!

2 kommenttia: