sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Flower Bouquet

Ponin nimi: Flower Bouquet
Julkaisuvuosi: 1989
Sarja: Merry Go Round Ponies
Kavion merkinnät: © 89 HASBRO INC. MADE IN CHINA
Ikä: Aikuinen
Rotu: Maaponi
Sukupuoli: Tamma
Liittynyt laumaan: talvi 2005 (?)
Kunto saapuessa: Harja ja häntä leikattu pois, kaulaan kirjoitettu mustalla tussilla
Kunto nyt: Kohtalainen; symboleissa ei kulumaa, poskipunassa hieman kulumaa, vartalossa hieman tahroja, kaulan tussijälki näkyy yhä haaleana.
Tehdyt toimenpiteet: Valohoito, roottaus, pesu.
Syöpää/neonspottia: ei
Kustomoitu: ei
Harjan (otsasta alkaen)/hännän väri: vaaleanpunainen/vaaleanpunainen
Kehon väri: valkea
Silmien väri: sininen
Symbolit: keltainen, vihreä, valkea ja vaaleanpunainen 3D-satula
Tarvikkeet: -
Muuta: -

Mietteitä ponista: Tämä poni on minulle rakas, sillä sain sen vuosia sitten eräältä ihmiseltä, joka oli minulle kovin tärkeä mutta ei enää ole osa elämääni. Poni on kirppislöytö, ja kun sain sen, sen harja ja häntä oli leikattu kokonaan pois, vain pienet tyngät oli jäljellä. Kaulaan oli kirjoitettu tussilla edellisen omistajan nimi. Tussitöhry haalistui aika tehokkaasti valohoidolla. (Valohoito tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että poni asetetaan ikkunalle töhritty puoli aurinkoa kohti ja sen annetaan olla siinä, kunnes tussinjäljet ovat haalistuneet. Jos ponilla on vaaleanpunaisen sävyjä harjaksissaan, niin harja ja häntä on ehdottomasti peitettävä muovipusseilla, sillä pinkit harjakset haalistuvat auringonvalossa.)

Ihana ystäväni otti ponin hoitoonsa, hän laittoi sille uudet harjakset ja jopa kiharsi ne! Ponista tuli kiharoineen mahdottoman sievä, ja se pääsi heti suosikkien hyllyyn. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti