maanantai 14. marraskuuta 2011

Daddy Sweet Celebrations

Ponin nimi: Daddy Sweet Celebrations
Julkaisuvuosi: 1987
Sarja: ?
Kavion merkinnät: © 87 HASBRO INC. PAT. PEND. MADE IN CHINA
Ikä: Aikuinen
Rotu: Maaponi
Sukupuoli: Ori
Liittynyt laumaan: Kevät 2009
Kunto saapuessa: Melko hyvä
Kunto nyt: Melko hyvä; muovi hiukan kellastunut, harjaksissa vähän kuivuutta, oikeassa silmässä hiukan kulumaa, vartalossa muutama pieni tahra.
Tehdyt toimenpiteet: Otsahiukset rootattu toisesta ponista otetulla karvalla.
Syöpää/neonspottia: Ei
Kustomoitu: Ei
Harjan (otsasta alkaen)/hännän väri: Kirkas vihreä/kirkas vihreä
Kehon väri: Mintunvihreä
Silmien väri: Vaalean vihreä
Symbolit: Vihreitä lahjapaketteja joissa pinkit rusetit ja serpentiiniä, peittävät molemmat kyljet.
Tarvikkeet: -
Muuta: -

Mietteitä ponista: Tässä on meillä todellinen harvinaisuus: poikaponi! Harvinaisuus se on sikäli, että G1 -sarjassa oreja oli kolmisenkymmentä; G2-sarjassa niitä oli enää kaksi; G3-sarjassa ei enää yhtään. MLP-orit ovat alkujaankin harvinainen, sukupuuttoon kuoleva laji. Ei siis liene ihme, että tämä on ainoa aikuinen MLP-orini? Lutuinen se on kuin mikä, ja siksi saa asustaa suosikkien hyllyssä. G1-sarjan orit tunnistaa hiukan isommasta koosta ja ennen kaikkea siitä, että niillä on jaloissaan "tupsut", siis pitkät vuohiskarvat.

Ponin tiedoissa mainitsin, että otsahiukset on rootattu toisesta ponista otetulla karvalla. Tämä on merkittävä tieto, koska jotkut ponikeräilijät ovat sitä mieltä, että uudella karvalla (joka siis on tismalleen samaa karvaa kuin poneissa alunperinkin on) roottaaminen laskee ponin arvoa. Muista poneista otettu karva sen sijaan on sitä "aitoa ponikarvaa". Minun mielestäni tämä on hieman höhlää, eikä minulle ole väliä, millä karvalla poni rootataan, kunhan lopputulos on kaunis.

Olen muuten alkanut käydä ensiksi läpi tuota suosikkihyllyäni, koska muut ponit pitää kuvausta varten kaivaa naftaliinista ja se on niin vaivalloista. :D

Olen myös alkanut ottaa poneista kuvat molemmilta kyljiltä ja edestä. Minusta tämä on hyvä ja havainnollinen tapa, mitä tuumitte te?

2 kommenttia: