torstai 27. lokakuuta 2011

Suuri poniprojekti

Hei!

Tein hetken mielijohteesta blogin My Little Pony -laumalleni. Kyllä, luit oikein!

Keräsin vähän aikaa, mutta sitäkin suuremmalla intohimolla, My Little Pony:ja. Sittemmin päätin lopettaa niiden keräämisen, koska no, ne vievät tilaa ja rahaakin. En kuitenkaan raaskinut myydä pois yhtäkään keräämääni ponia.

Nyt herättelen haudattua poni-innostustani esiin tämän projektin avulla. Aion ottaa tänne valokuvan jokaisesta omistamastani ponista, kirjoittaa ylös niiden perustiedot ja kertoa lopuksi, mitä muistoja kyseiseen poniin liittyy, tai mitä ponista yleensä tuumin.

Tämä, jos mikä, on blogi, jota kirjoitan ensisijaisesti itselleni. Tästä on tarkoitus tulla ikäänkuin galleria ja luettelo, johon jokaisen ponini tiedot on kätevästi talletettu. Kaikki poneista kiinnostuneet ovat kuitenkin lämpimästi tervetulleita seuraamaan blogiani, kommentoimaan ja antamaan vinkkejä muille poneista innostunteille! ♥

Olen jo unohtanut joidenkin ponieni nimet, vaikka aikoinaan muistin ne kaikki - tämä on minulle myös tilaisuus ja haaste ottaa uudelleen selville nuo unohtuneet nimet!

Todettakoon vielä lopuksi, etten tosiaankaan ole mikään poniasiantuntija; en tiedä niistä paljoakaan, olen vain innostunut harrastelija. Jos siis jaan vahingossa virheellistä tietoa, minua saa vapaasti korjata. :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti