lauantai 5. toukokuuta 2012

Suosikit

Hei vaan! Tällä kertaa ajattelin esitellä teille suosikkiponieni hyllyt. Olen yrittänyt pitää poniharrastukseni näillä kahdellä hyllyllä; ahtaaksi on käynyt... tunnustan, että nyt ponit ovat taas alkaneet levitä muuallekin huoneeseeni, vaikka suuri osa niistä on edelleen pakattu piiloon. Ensin yleiskatsaus hyllyihin.


Yläkerran väki hieman tarkemmin.


Ja sitten alakerta.


Näillä hyllyillä tosiaan oleilevat ponit, joista pidän eniten kokoelmassani. Pieni osa niistä on lapsuuteni aarteita ja siksi rakkaita ylitse muiden, muita pidän vain ulkonäön perusteella erityisen somana. Näiden ponien tarkemmat esittelyt tulevat sitä mukaa, kun kerkiän. Mukavaa viikonloppua kaikille! ♥

2 kommenttia:

 1. Voi vitsi täällähän on niiin tuttuja poneja! ♥

  Tuo valkoinen "hääponi" oli aina niin elegantti pitkine jalkoineen.
  Pienenä pidin paljon noista pikkuponeista ja tuolla näkyykin yksi suosikeistani..valkoinen siivekäs pikkuponi neonvihreällä harjalla 4/5 vasemmalta tuossa alahyllyssä.

  Ai että tekee mieli mennä penkomaan lelulaatikkoja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo valkea pikkuinen neonharjalla on Baby Surprise, ja se on myös yksi harvoja säästyneitä lapsuuden ponejani. Soma kuin mikä. :)

   Mene ihmeessä kaivamaan! Minua hirvittää ajatella, mitä ihanille vanhoille poneille tapahtuu ullakoilla ja kellareissa, kosteus kun on yksi suurimpia ponisyövän ja häntäruosteen aiheuttajia. :(

   Poista